Velkommen i Barcelona

Du er også meget velkommen i vores hyggelige butik i gågaden i Hillerød. Her møder du Barcelonas univers af tøj, sko og accessories til kvinder.

Hver sæson udvælger vi med omhu butikkens kollektion. Vi elsker kvalitet, skønne farver, detaljer. At style og matche – med kant og personlighed.

Vi holder af designs og kvaliteter der holder mere end en sæson. Sko der er til at handle ind i – og til at danse i. Kjoler der kan dresses op – og dresses ned – så du får dem brugt dem max.
Og ikke mindst mærker der har en holding til det de kreerer – og til mennesker og miljø.

Vi kvinder er forskellige – og det tager vi hensyn til. Det er vigtigt, at dit tøj passer til netop dig – din kropstype og din personlighed. Vi tilbyder også individuelle styling sessions, som skal bookes. Vores stylist vil forberede sig og være klar til at tage imod dig. Ring til os eller brug vores kontaktformular hvis du vil booke en tid til styling.

I butikken afholder vi også forskellige arrangementer. Så skriv dig op til vores nyhedsbrev – og følg os på Facebook og Instagram, så du kan se, hvad der sker i butikken lige nu.

Velkommen i Barcelona – vi glæder os til at se dig. Vi vil gøre os umage, så dit besøg bliver en god oplevelse.