Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser er gældende for handel på www.butikbarcelona.dk.

Forsendelse

Fragt og levering til adresse i Danmark koster DKK 39,-. Ved samlet køb over DKK 500,- er fragt og levering gratis. Ordrer modtaget på hverdage inden klokken 12:00 afsendes samme dag. Leveringstiden er normalt 1-3 dage. Fragt og levering er gratis, hvis varerne afhentes i Butik Barcelona i Hillerød.     

Vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav eller som “postpakke uden omdeling”.

Levering udenfor Danmark

Vi er glade for at kunne fortælle, at du kan bestille i vores webshop udenfor Danmark. Vi sender varer dagligt. Leveringsomkostninger er som følger:

EU lande – 75 DKK
Andre lande – 180 DKK

Delivery outside Denmark

We are happy to tell that you can order in our webshop from outside Denmark. We are shipping on a daily basis. The shipping costs are as follows:

EU countries – 75 DKK
Other countries – 180 DKK

Ombytning og returnering

Ønsker du at ombytte varen pga. forkert størrelse, farve eller model skal du sende varen til Butik Barcelona, Helsingørsgade 3, 3400 Hillerød incl. faktura. Vi ombytter varen og medsender ny faktura. 

Hvis du ønsker pengene retur, skal du ligeledes sende varen til Butik Barcelona, Helsingørsgade 3, 3400 Hillerød. De returnerede varer vil blive krediteret, når vi har modtaget varerne.

Du skal selv betale for fragt af varer, der returneres.

Du kan selvfølgelig altid aflevere varen i vores butik. Husk at medbringe faktura.

Hvis du skal have penge retur, indsættes de på den konto, som du brugte ved købet.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret ved handel på www.butikbarcelona.dk. Fortrydelsesretten starter den dag, som du modtager varen. Fortrydelsesretten træder kun i kraft, hvis varen returneres i samme stand og mængde og i original emballage og prismærker. Fortrydelsesretten træder således ikke i kraft, hvis varens værdi er forringet eksempelvis ved parfume lugt, make up og varer og emballage er beskadiget. Du må selvfølgelig gerne prøve varen, som du ville have prøvet den i den fysiske butik, men ikke tage varen i brug. Du kan også fortryde ved at personligt aflevere varen i den fysiske butik. Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse. Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten, tilbagebetales købesummen til dit betalingskort.

Priser og prisændringer

Alle priser der fremgår af webshoppen er inklusiv moms på 25% men eksklusiv forsendelsesomkostninger. Vi forbeholder os retten til prisændringer, dog vil priserne ikke ændres for varer, du har bestilt eller er i proces med at bestille i webshoppen.

Betaling

Webshoppen modtager betaling fra Dankort (inkl. Visa/Dankort), Mastercard, Visa, Visa Electron, JCB og American Express samt mobilepay. Al betalingsinformation er krypteret. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes fra Butik Barcelona. Der kan ikke trækkes et større beløb end det, der blev godkendt ved købet. 

Reklamation

Du har 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at varen enten kan blive repareret, ombyttet, afslag i pris eller pengene retur, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres indenfor ’rimelig’ tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.   

Dine oplysninger

For at kunne handle og levere til dig via webshoppen registrere vi dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Vi opbevarer dine data i fem år, hvorefter de slettes. Indsamling af data sker efter dit samtykke og den dataansvarlige er indehaveren af Butik Barcelona. Du kan altid få indsigt i data, vi har om dig og bede om at få dem slettet. Dine rettigheder følger reglerne i persondataloven. Ved at bruge www.butikbarcelona.dk tillader du, at vi indsamler den information, som er beskrevet under vores handelsbetingelser. Hvis vi laver ændringer til vores politik, vil det fremgå af denne side. 

Cookies

Vi bruger cookies til at undersøge, hvordan vores brugere benytter webshoppen, så vi løbende kan forbedre den. De oplysninger, vi indsamler, er anonyme og kan ikke spores til navngivne brugere.

Firmainformation

Virksomhedsnavn: Butik Barcelona
Virksomhedstype: Privatejet
CVR-nummer: 27675255
Grundlagt: 2011
Adresse: Grønne Tofte 17, 3400 Hillerød
Telefonnummer: 26293453
Mailadresse: kontakt@butikbarcelona.dk