Fragt og levering

Vi har valgt GLS, til at stå for vores forsendelser. GLS er en fleksibel og effektiv transportør af pakker. Vi anvender bl.a. deres pakkeshops, som der er 1.400 af i Danmark, så der er altid en tæt på dig. Der er normalt 1-3 dages leveringstid, og du vil blive adviseret via sms eller e-mail, når din pakke er fremme og klar til afhentning. Hvis du køber for mere end DKK 500,- er der gratis fragt ellers koster det DKK 39,-. Hvis du afhenter i vores butik, er det selvfølgelig gratis.   

Returnering

Ønsker du at ombytte varen pga. forkert størrelse, farve eller model skal du sende varen til Butik Barcelona, Helsingørsgade 3, 3400 Hillerød incl. faktura. Vi ombytter varen og medsender ny faktura.  Hvis du ønsker pengene retur, skal du ligeledes sende varen til Butik Barcelona, Helsingørsgade 3, 3400 Hillerød. De returnerede varer vil blive krediteret, når vi har modtaget varerne. Du skal selv betale for fragt af varer, der returneres. Du kan selvfølgelig altid aflevere varen i vores butik. Husk at medbringe faktura. Hvis du skal have penge retur, indsættes de på den konto, som du brugte ved købet. 

Levering udenfor Danmark

Vi er glade for at kunne fortælle, at du kan bestille i vores webshop udenfor Danmark. Vi sender varer dagligt. Leveringsomkostninger er som følger:

EU lande – 75 DKK
Andre lande – 180 DKK

Delivery outside Denmark

We are happy to tell that you can order in our webshop from outside Denmark. We are shipping on a daily basis. The shipping costs are as follows:

EU countries – 75 DKK
Other countries – 180 DKK