Det har været et spændende år for Barcelona – og forhåbentlig også for jer, som følger os. Vi har gjort os umage for at skabe aktivitet og inspiration – både i butikken og på Facebook, Instagram og i vores nyhedsbrev. Mange siger, at det er inspirerende med billeder og nyheder, så vi har delt nyt fra Barcelona med jer og bliver ved med det.

Nu er vi klar til endnu et skridt – og mere at dele med jer. Vi har længe haft lyst til at kunne tilbyde jer en webshop. Der er blevet arbejdet intenst – og det er fantastisk at kunne fortælle jer, at nu er den her – Barcelonas webshop.

Barcelona modeshow

Samtidig introducerer vi  BLOG BARCELONA, hvor vi vil dele nyt fra Barcelona, beskrive vores udvalg af tøj, sko og acessories, vores tanker om styling og kombinationsmuligheder, og hvad vi ellers har på hjerte.

Vi har holdt aftenarrangementer i butikken, hvor vi har inviteret jer til en aften i Barcelona, hvor omdrejningspunktet fx har været inspiration til personlig styling, præsentation af nye varer. Foredraget med parterapeut og sexolog Line Bassøe var en stor succes, og sammen med Line planlægger jeg en toer i foråret, som både er for jer der var med sidst og for nye. I vil høre mere om det kommende arrangement her på bloggen. I efteråret holdt vi i samarbejde med Kaffebar i Hillerød tapasaften med modeshow. Det bliver helt klart en tradition. Vi føler os så godt tilpas på Kaffebar. Der er søde mennesker, højt til loftet og god stemning. I næste uge skal jeg mødes med Marina, ejer af Kaffebar, og aftale dato for det næste modeshow. Vi glæder os allerede. I kan se billeder fra vores modeshow i oktober på Facebook og Instagram. Det var en sjov aften med glade mennesker. Det var skønt at opleve vores søde modeller give den gas. Vi havde valgt forskellige typer kvinder som modeller, fordi vi kvinder alle er forskellige.

Et andet nyt tiltag i butikken er vores styling session, hvor du kan booke tid til en personlig styling session med vores stylist, Julie. Kontakt os endelig via kontakt@butikbarcelona.dk. Vi har allerede haft en del, som har været til styling session og har fået meget dejlige tilbagemeldinger.

Nu har vi også fået en webshop. Vi vil gerne give jer mulighed for at shoppe i Barcelona, når det passer jer. Vi har kunder i København, i Jylland og andre steder – og vi vil gerne give jer mulighed for at handle hos os, vi håber selvfølgelig stadigvæk, at se jer i butikken. For os er webshoppen et lækkert bonusbarn i Barcelona universet. Vi svarer meget gerne på spørgsmål, laver opmålinger og i det hele taget ønsker vi at give jer den bedste service, så i er altid velkomne til at maile eller ringe til os med jeres spørgsmål. Lige som i butikken er det vigtigt for os, at i får den bedste service, så i bliver glade for jeres køb.

Det er snart jul. Vi har pyntet vinduer og gjort os klar til at tage imod jer. Vi ønsker jer hjertelig velkommen – både i butikken og i vores webshop. Vi glæder os til at hjælpe jer med julegaverne, julekjolen, tøj til jobbet ….(vi pakker gerne gaverne ind både i butik og webshop, når i noterer det i jeres ordrer)

2 tanker om “Velkommen i Barcelona – nu også i vores webshop

 1. Anita siger:

  Hej Helle
  Jeg var for første gang på besøg i butikken, og jeg må
  Sige at det var rart og være der, og du var smilende og imødekommende.
  Det er et rent slaraffenland af smarte og anderledes tøj.
  Glæder mig til tapas-og Moderefter.
  Anita👍👍👍

 2. Marianne siger:

  Kære Helle
  Jeg var i jeres butik i går og havde helt samme oplevelse som Anita. Man bliver i godt humør af farverne og vildt inspireret af jeres smukke butik og udvalget af lækre ting.
  😉 Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *