Styling til livets store øjeblikke, fx. din runde fødselsdag, dit barns barnedåb …. De begivenheder der betyder noget, som du gerne vil mærke og mindes. At have tid til at udvælge den helt rigtige kjole, at dvæle ved øjeblikket og huske, hvad du havde på den dag.

Er du i en livsændring, eller har du bare lyst til forandring. Skru op for dig selv. Mest for din egen skyld, men du vil måske også mærke en reaktion hos din familie, dine kolleger eller andre du møder på din vej. Et smil eller en kommentar. Et nærvær og en glæde.

styling
model

Barcelona er en moderne kjolesalon, hvor tøjet bliver personligt tilpasset til din stil og type. Vi arbejder med det individuelle. Så bruges tøjet mere – uden tvivl. Vi vil gerne give dig den oplevelse, at det er wellness for sjælen at være til mindful styling hos os. At der er tid og rum til stylingen og din udvælgelse af, hvad der skal med hjem i den pink Barcelona pose. At det at klæde sig har en betydning, som kan skabe glæde. Så du får brugt dit tøj mest muligt og i lang tid.

Det er derfor, personlige styling sessions er en vigtig del af Butik Barcelonas DNA. Vi vil gerne lære dig at kende. Vores stylist Julie tilpasser tøjet til din stil og din type. Ser hvem du er og udfordrer dig. Spring ud som dig selv. Og leg med dit tøj. Det gør det sjovere at klæde sig på.

Kom forbi butikken, ring eller send os en mail (kontakt@butikbarcelona.dk eller julie@hammen.dk). Vi aftaler en tid.
Julie sender dig mail med spørgsmål, som danner grundlag for stylingen.
På selve dagen kommer du i butikken og har en times mindful styling alene i prøverummet med Julie.
Det koster 250 kr. Gratis hvis du køber for over 1.000 kr.

Har Barcelona andet end kjoler?

Kjolerne er blevet vores varemærke. Det vi står for. Men selvfølgelig har vi også bukser og overdele i vores kollektion. Sko og acessories. Hvad der er i kollektionen, afhænger af, hvad vi har fundet og udvalgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *