Undertiden spørger nogle, hvorfor min butik hedder Barcelona. Er det fordi min inspiration og butikkens udvalg kommer fra Spanien?

Dertil må jeg svare både ja og nej.

De underskønne sko fra Chie Mihara er håndlavet i Alicante, Spanien. Det var en fantastisk følelse, første gang fragtmanden kom med de brune kasser, hvor der stod made in Spain udenpå. Vi åbnede til et slaraffenland af kvalitet, farver og fest. Jeg har sukket efter de sko, når jeg har set dem i butikker i Madrid og Barcelona. Jeg husker den første sommer, da jeg ventede mine første Chies i butikken. Jeg stod foran en fantastisk skoforretning i Paris. Deres nyankomne Chie Mihara sko stod i vinduet. Jeg kunne sige til familien: ”Den model får vi i Barcelona … Den der får vi også, men jeg har sammensat nogle andre farver, så de passer til vores udvalg…..” Det var en glæde. Det er det stadig. Jeg elsker, når mennesker gør sig umage. Det gør Chie Mihara i allerhøjeste grad. Og hun går ikke på kompromis med kvalitet og komfort.

Jeg har altid gået med en lille kjolesalon og butiksejer i maven. Jeg har syet kjoler i massevis til private kunder, samlet vintage kjoler, holdt julemarkeder med kreative veninder. Men jeg var ikke så hurtig. Barcelona-navnet og ideen var klar, da jeg endelig besluttede mig. Det kom til mig på vej hjem i flyet fra en vidunderlig tur fra Barcelona med gode venner. Kender I det der med, at man bliver inspireret og skaber tanker, når man kommer lidt væk fra hverdagen. Sådan har jeg det. Så det er noget med, at jeg fik ideen til min butik Barcelona på en rejse til byen Barcelona.

I Barcelona er der mange skønne butikker. Det er ligesom at gå ind i nogle uforudsigelige huler. Ikke som i Danmark, hvor butikkerne ofte ligner hinanden.

Barcelona er en by fuld af skønhed, varme, en by der er anderledes. Der tør være sig selv. Jeg tænker på mangfoldigheden, på stranden og på byen. Jeg ville gerne have, at min butik skal kigge ud, at den udvikler sig, er åben for inspiration. Der må gerne være højt til loftet, selv om rummet ikke er så stort. Mest af alt, at den samler nogle glade mennesker. DET ved jeg den gør. Vi har de sødeste og gladeste kunder. Jeg elsker at møde så mange dejlige mennesker. Kontakten med de udenlandske leverandører giver også ny inspiration.

Jeg tænker på noget positivt, når jeg lukker øjnene og tænker Barcelona. Selvfølgelig også fordi Barcelona nu, er mit barn nr. 5. Og en del af mit liv, som jeg bruger rigtig meget tid på.

Jeg er overhovedet ikke alene om hverdagen i Barcelona, det ville også være kedeligt. Siden starten er Mette og Julie kommet til. Jeg kan ikke ønske mig bedre og mere inspirerende kollegaer. Camille er den sødeste og bedste, når hun har tid, til at arbejde i Barcelona. Victor-Emil har sørget for, at webshoppen er kommet op at køre. Vi har Hanne, der tager billeder. Maria vores grafiker. Lene der håndskrev vores Barcelona-logo i sin tid. Vi har alle de skønne Barcelona-modeller, som stiller op, når der skal tages billeder og gåes modeshow. Og nå ja … så er der vores søde venner i kaffebar, som vi har slået os sammen med, når vi hver sæson har Tapas og modeshow. Ha ha – tapas – der var en snert Barcelona igen. Jeg må dog afsløre, at det næste modeshow kommer til at foregå i St. Tropez. Læs mere her.

Men det sjoveste er altså, når manden ringer, og hans hustru tager telefonen, og man fra prøverummet kan høre: Jeg er i Barcelona ….. Jeg kan nærmest se manden i den anden ende af røret, der tænker ”what, Barcelona, hvordan kom hun der så hurtigt”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *