Vi har taget hul på et nyt år – det er altid spændende. Og det er dejligt at gøre sig nogle tanker om, hvad man ønsker sig af det nye år. Men det er ærgerligt, hvis ens drømme bruges til at slå sig selv oven i hovedet med. Så bliver det mere negativt end en glæde at have drømme og planer.

butik barcelona 2018
Her tænker jeg meget på kvinder og deres krop. Rigtig mange vil gerne tabe sig og gør det til deres nytårsfortsæt. Men alligevel – er det det der skal til? Hvad med at fokusere på nogle andre ting der gør glad, så kan det være, at vægttabet kommer af sig selv. At du bliver mere glad for dig selv, og sætter pris på, hvem du er.

Vi kvinder er ikke ens. Ingen er helt perfekte – det er det, der gør os alle til noget ganske særligt. Hvad vil det i det hele taget sige at være perfekt? Nogle vil sige, at det er overfladisk og ligegyldigt at gå meget op i tøj og sit udseende. Men hvis man bruger lidt tid på det, vil det kunne betale sig på sigt, både hvad angår tid og penge. Du bliver mere bevidst om dig selv og din personlige stil og laver ikke så mange fejlkøb. Jeg lover dig, at det vil gøre noget ved dig selv og din udstråling. Jeg tror også, at det vil bringe glæde i dit liv og et overskud, som kan mærkes af dig selv, din mand, dine kolleger …

At klæde dig, så det passer til hvem du er og din kropstype. Så tøjet passer til dig – og ikke omvendt. I Barcelona tilbyder vi personlig styling sessions, hvor du og dine ønsker er i centrum. En styling session varer en time. Julie vores stylist har forberedt sig til, du kommer. Med udgangspunkt i Barcelonas udvalg af lækkert tøj, sko og accessories finder I det, der passer til netop dig og din personlighed og derfor får dig til at stråle max.

I efteråret var Karina til en styling session hos Julie. Karina er en meget dygtig sadelmager, som laver de fineste lædertasker, bælter m.m. Karina har butikken Leathergoods på Hundested Havn. Karina ønskede sig en styling session, fordi hun havde haft travlt med job og familien og  ikke havde købt tøj længe. Hun skulle til Laugenes opvisning og møde H.K.H. Prinsesse Benedikte og det var vigtigt for hende at have noget lækkert tøj på og føle sig godt tilpas. Julie stylede med kant og personlighed og understregede Karinas feminine og kreative udstråling. Sammen fandt de frem til en garderobe, som kunne bruges både til hverdag og fest. På billederne kan I se kjolen i Kinafacon fra King Louie stylet med ruskindsstøvle fra Nordic Shoepeople, som Karina valgte til arrangementet. De stærke farver klæder Karina rigtig godt. Karina kan i det hele taget bære mange farver – også brændte farver er gode til hende.

butik barcelona styling benedicte
butik barcelona styling ung par

En styling session koster 250 kr. Det trækker vi fra, hvis du køber for over 500 kr.

Du kan bestille en styling session i butikken eller via vores mailadresse, som du finder på hjemmesiden.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til en styling session, men gerne vi handle på webshoppen, hjælper vi også gerne med spørgsmål til din styling. Så kan du sende en mail. Vi vil svare tilbage, så hurtigt vi kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *