I Barcelona har vi de seneste sæsoner haft fornøjelsen at repræsentere det danske mærke Hunkøn. Nu kan du også købe Hunkøns skønne designs i vores webshop. Vi elsker Hunkøns designs, fordi de er helt unikke. Tøj fra Hunkøn har sin helt egen genkendelige stil. Samtidige er det tidsløst, så du kan bruge dine Hunkøn favoritter i mange år. Hunkøn står stærkt alene, men er også genialt at style sammen med andre mærker, så du får din helt personlige stil. ’’Gå ikke med strømmen, men vær tro mod dig selv’’, sådan lyder Hunkøns motto. Hunkøn er komfortabelt tøj, som du vil elske at have på både til hverdag og fest. Det kan styles op og ned. Her kan du se, hvordan vi har stylet Josefine og Thea i Hunkøn og andre af vores mærker.

Designere og ejere Anne Schøler og Trine Keserich står bag mærket.  To stærke og dygtige kvinder. Man fornemmer en særlig intensitet, når man oplever to kvinder, som arbejder meget tæt sammen, hver har deres rolle og samtidig har en fælles gnist, der brænder igennem. Det er tydeligt at mærke, at Anne og Trine elsker deres firma, deres fælles parløb og at de sparrer godt med hinanden, og har respekt for det de hver især kan. De sætter barren højt i alt, hvad de gør – fx har Hunkøn fået meget anerkendelse for deres forrygende fotos skudt af fotografen Ditte Chemnitz. Hunkøns logo – den lille djævel – skal minde os kvinder om, at vi skal have mod til at tale højt, vise hvem vi er og være tro mod os selv.

hunkøn velour

Den grundtanke fulgte Hunkøn selv, da de forleden inviterede til en event i hjertet af København – tæt på Hunkøns egen lokalitet i dejlige Kompagnistræde. Hunkøn ønskede at markere og dele med os forhandlere, at deres mærke er i en meget positiv udvikling. I den sidste tid har vi set tøj fra Hunkøn i Alt for Damerne, Femina og kendte Modemagasiner som Elle og Eurowoman. Hunkøn ønskede en aften, der markerede det sprudlende. Det blev en magisk aften, hvor alt var æstetisk smukt – de skønne velkomstdrinks, de smukke, klassiske lokaler og en forestilling, der talte til alle sanser. Den fine kinesiske musik, en dansk teatertrup bestående af to kvinder og en mand – fint sminket med klassiske asiatiske referencer.  Præcis som Hunkøns design der kombinerer asiatisk inspiration og nordisk enkelhed og derfor har sit helt eget formsprog. Der var i forestillingen en lille historie om en marionet dukke der blev styret af sin enorme dukkefører, men til sidst slap fri og fandt sin egen vej. Et meget smukt og udtryksfyldt sceneri. Det var i Kina, at historien om Hunkøn begyndte. Anne boede i tre år i Kina, hvor hun arbejdede som designer af kostumer.

hunkøn kina inspiration
hunkøn kina inspiration stylter
hunkøn kina inspiration
hunkøn kina inspiration stylter
hunkøn trine anne

Designere og ejere af Hunkøn Anne Schøler og Trine Keserich

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *