Stinne Gorell – Skall Studio – Serendipity Organics

– vores seje, bæredygtige danske mærker

camille

For Butik Barcelona indeholder den bæredygtige tankegang flere aspekter. Det er vigtigt, at de firmaer vi samarbejder med har en holdning til, hvor deres tøj bliver produceret, og under hvilke forhold produktionen foregår.

Vi går ALDRIG på kompromis, når det gælder kvalitet, stil og lækkerhed. Det er her, æstetisk bæredygtighed kommer ind i billedet. Vi skal elske vores tøj og have lyst til at bruge det igen og igen.

Vi satser på brands, både de danske og udenlandske, som har helt deres egen tidsløse stil. Brands der designer tøj, der holder mere end en sæson.

Femina har i et af de nyeste numre skrevet om 18 danske modebrands, der bekender bæredygtig kulør. Stinne Gorrell og Skall Studio er to af mærkerne, der går ind i kampen for at producere mere bæredygtigt tøj.

Stinne Gorrell: Designet er tidsløst og holder bare, hvad angår stil og kvalitet. Tøjet er håndstrikket af danske kvinder i deres eget hjem, samt af kvinder i Bolivia i samarbejde med et danskejet firma, der er Fairtrade-certificeret.

Skall Studio: Satser på klassiske og tidsløse items, der – næsten – kan holde for evigt, det er her bæredygtighedstanken ligger. Alle materialer er produceret og farvet efter internationale standarder for mindst mulig negativ indflydelse på miljøet.

Grøn Forskel har lavet en liste over 19 danske brands, som alle gør noget aktivt for at skåne klima, miljø og mennesker. Både Serendipity Organics og Stinne Gorell er nævnt her.

Serendipity Organics: Naturligt tøj, hvor materialerne er bæredygtige. Bomuldsmodellerne er GOTS certificeret og Fairtraide certificeret som 100% økologiske. Produktionen af tøjet er miljømæssig forsvarlig, og arbejdsforholdene er i orden. Stinne Gorell er også nævnt på denne liste.

julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *